Tuğba Akkaya Güzellik ve Estetikte Hangi İşlemler Var?

Medikal cilt bakımı dermakozmetik ürünlerle yapılır. Medikal Cilt bakımı veya diğer bir adı ile profesyonel cilt bakımı işleminin amacı cilde kaybettiği nemi, ihtiyacı olan parlaklığı ve sağlığı kazandırmaktır.

image not found

Cilt Bakımı:

Medikal cilt bakımı dermakozmetik ürünlerle yapılır. Medikal Cilt bakımı veya diğer bir adı ile profesyonel cilt bakımı işleminin amacı cilde kaybettiği nemi, ihtiyacı olan parlaklığı ve sağlığı kazandırmaktır. Tuğba Akkaya merkezimizde geldiğinizde, işinde uzman personeller tarafından profesyonel cilt analiz cihazımız ile cilt analizi yapılır. Cilt analizi sonrasında cildinizin ihtiyacına uygun cilt bakım planlaması belirlenip uygulanır.

Medikal cilt bakımı sonrası hedeflenen görünüm siyah noktalardan arınmış, neme doymuş ve ışıl ışıl görünen bir cilttir.

Lazer Epilasyon:

Lazer epilasyonda kıl köklerini zayıflatmaya yönelik atışlar uygulanır. Lazer epilasyon işleminde belirlenen seans aralığında kıllarınızın azalarak bitmesi hedeflenir. İşlem sonrası uzmanlarımızın uyarılarına uyulup, ev devam ürünleri ile sonucu maksimuma çıkartmak, lazer epilasyon pürüzsüzlüğüne kavuşmak mümkündür.

G5 Masajı:

G5 masaj cihazı, selülitli bölgeye titreşimler göndererek kan dolaşımını hızlandırır ve ödemlerin atılmasını sağlar.

Uygulanan G5 masajı seanslarından sonra cildin esnekliği artar. G5 masajı işleminde kullanılan selülit ve sıkılaştırma yağları sayesinde seanslardan ekstra verim alınması sağlanmaktadır.

Hydrafacial Bakımı:

Hydrafacial klasik cilt bakımlarından farklı olarak uygulanan bir cilt bakım uygulamasıdır. Hydrafacial bakımı kadın/erkek her yaş ve her cilt tipine uygun, sıkça tercih edilen bir cilt bakım işlemidir. Hydrafacial işleminde antioksidan içeren bakım yapılır ve cildi temizleme, nemlendirme aşamaları ile cildinizin elastikiyetinin geri kazanması hedeflenir. Birçok cilt probleme Tuğba Akkaya güzellik ve estetik merkezimizde çözüm sunmaktayız.

image not found

Kendinizi Özel Hissedin! Güzelliğinize dair aradığınız tüm hizmetler tek merkezde! Alanında uzman kadromuz, son teknoloji cihazlarımız, VIP odalarımız birbirinden özel ve sonuç odaklı işlemlerimiz ile memnuniyet garantisi sunuyoruz.

image not found
Tuğba akkaya

Tuğba Akkaya Güzellik ve Estetik Merkezi Kurucusu