Medikal Cilt Bakımı İşleminin Detayları Nelerdir?

Tuğba AKKAYA Güzellik ve Estetik merkezi olarak tam 12 aşamadan oluşan medikal cilt bakımı yapmaktayız.

image not found

Tuğba AKKAYA Güzellik ve Estetik merkezi olarak tam 12 aşamadan oluşan medikal cilt bakımı yapmaktayız.

Medikal Cilt bakımı işleminden önce ilk aşamada profesyonel analiz cihazımız ile cildinizin 3 katman altına kadar 10 farklı cilt sorununuzu tespit ederek cildinizde var olan problemleri tespit ediyoruz. Yapmış olduğumuz profesyonel cilt analizi sonrasında cildinizin ihtiyacı olan cilt sorunlarınızı tespit ediyoruz. Akne problemli cilt, leke problemli cilt, kuruluk problemli cilt gibi cildinizin ihtiyacına yönelik bir cilt bakım aşaması ve ürünleri planlayıp cilt bakım işlemine başlıyoruz.

Medikal cilt bakımı işlemi bir cilt temizleme ve cilt bakım uygulamasıdır. Medikal cilt bakımı ile ciltteki tıkalı gözenekler temizlenir, cildinizde var olan siyah nokta, komedon gibi cilt problemlerinden ve ölü hücrelerden cildiniz arındırılır, cildin yağ dengesi düzenlenir ve cildinizin nefes alması sağlanarak cildin ihtiyaç duyduğu bakım özel solüsyon ve maskelerle cilde uygulanır. Medikal cilt bakımında amaç, cildi derinlemesine temizleyerek cildin nefes almasını sağlamak ve güzel yaş almasına katkı sağlamaktır.

Düzenli yapılan medikal cilt bakımı ile cildin detaylı temizliği, cilt dokularının nefes alması sağlanarak, daha parlak, canlı ve sağlıklı bir cilt görünümü elde edilir.

Gündelik hayatımızda maruz kaldığımız hava kirliliği, dönemsel veya yediklerimize bağlı oluşan siyah nokta akne problemi ya da cildimizin ihtiyacı olan nemi yeterince sağlayamamamız gibi bir çok faktör cildinizin daha erken yaşlanmasına, daha farklı cilt problemlerine neden olur. Tüm bunlarla başa çıkabilmek için her ay düzenli profesyonel cilt bakımı uygulaması yaptırmayı ihmal etmemelisiniz.

Bir uzman tarafından cildinize uygulanan medikal cilt bakımı ile daha canlı bir görünüm hayal değil. Tuğba Akkaya Güzellik ve Estetik merkezimizde size ve cildinize değer veriyoruz. Cildinizin ihtiyacı olan bakım planlamasını öğrenmek ve alanında uzman kadromuz ile tanışmak için sizleri de merkezimize bekliyoruz.

image not found

Kendinizi Özel Hissedin! Güzelliğinize dair aradığınız tüm hizmetler tek merkezde! Alanında uzman kadromuz, son teknoloji cihazlarımız, VIP odalarımız birbirinden özel ve sonuç odaklı işlemlerimiz ile memnuniyet garantisi sunuyoruz.

image not found
Tuğba akkaya

Tuğba Akkaya Güzellik ve Estetik Merkezi Kurucusu