Neden Diode Lazer Epilasyon?

Diode lazer epilasyon, kıl köklerini yok etmek ve zamanla kıl büyümesini önlemek için yüksek teknoloji lazerler kullanılan son teknoloji bir lazer epilasyon cihazıdır. Tuğba Akkaya Güzellik ve Estetik merkezimizde kullanmış olduğumuz orijinal dilde lazer epilasyon cihazı güvenli ve en az rahatsızlık veren lazer epilasyon cihazıdır

image not found

Diode lazer epilasyon, kıl köklerini yok etmek ve zamanla kıl büyümesini önlemek için yüksek teknoloji lazerler kullanılan son teknoloji bir lazer epilasyon cihazıdır. Tuğba Akkaya Güzellik ve Estetik merkezimizde kullanmış olduğumuz orijinal dilde lazer epilasyon cihazı güvenli ve en az rahatsızlık veren lazer epilasyon cihazıdır. Lazer epilasyon işlemi esnasında acı, yanma, ağrı gibi rahatsızlıklar hissetmezsiniz. Çoğu kişi işlem esnasında sadece hafif bir ısı veya karıncalanma hissi yaşar.

Vücudumuzdaki kıllar döngüler halinde uzadığından ve tüm foliküller aynı anda aktif olmadığından, genellikle en iyi sonuçları elde etmek için birden fazla lazer epilasyon seansı gerekmektedir. Diode Lazer Epilasyon

“Diode lazer", istenmeyen tüylerin azalmasını amaçlayan bir lazer yönetimidir. Diode lazerin dalga boyu diğer lazer yöntemlerine göre daha uzun olduğu için koyu renkli tenlerde bile seans süresine göre değişiklik gösteren etkili sonuçlar elde edilmektedir.

Diode lazer, 810 nm dalga boyundadır. Bu dalga boyu, Alexandrite lazere göre ciltte daha derine iner. Cildin derinliklerine rahat inmesi derinde kıl bulunan bölgelerde daha etkilidir. Diode lazer, dalga boyu uzun olduğu için koyu tenlerde bile rahatça ve güvenle tercih edilen/uygulanan bir lazer epilasyon işlemidir. Diode Lazer Epilasyon Avantajları Nelerdir?

Diode lazer epilasyonun birçok avantajı bulunmaktadır. Birincisi, birden fazla seans ile kalıcı tüy azaltma sağlayabilen uzun vadeli bir çözümdür. İkincisi, cilde zarar vermeyen güvenli bir lazer epilasyon cihazıdır. Üçüncüsü, sırt veya bacaklar gibi daha geniş alanlar da dahil olmak üzere vücudun çoğu bölgesinde etkilidir. Tuğba Akkaya Güzellik ve Estetik merkezimizde kullanmış olduğumuz Champion Diode Exclusive 1200w gücünde ütüleme diode lazerler arasında sektördeki en güçlü cihazlardan birisidir. Atış alanı 11mm x 33mm olup geniş alanların daha hızlı taranmasını sağlar. Acı hissini azaltmak için orijinal safir buz başlık kullanılmıştır. Üstün Champion Diode teknolojisi ile ulaşılan optimum dalga boyu ve yüksek enerji sayesinde kalın, ince ve zayıf kıllarda muhteşem sonuç elde etme imkanı sağlar.

image not found

Kendinizi Özel Hissedin! Güzelliğinize dair aradığınız tüm hizmetler tek merkezde! Alanında uzman kadromuz, son teknoloji cihazlarımız, VIP odalarımız birbirinden özel ve sonuç odaklı işlemlerimiz ile memnuniyet garantisi sunuyoruz.

image not found
Tuğba akkaya

Tuğba Akkaya Güzellik ve Estetik Merkezi Kurucusu